Simona Halep: Cred că am luat decizia bună să nu particip la Rio. Sănătatea mea este mai importantă

Simona Halep, locul cinci în clasamentul mondial, a declarat înaintea turneului de la Montreal, unde va debuta împotriva sportivei australiene Daria Gavrilova, în turul secund, că se simte ca acasă la competiţia din Canada, unde anul trecut a ajuns până în finală, pierzând cu Belinda Bencic.

862 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Cred că am luat decizia bună să nu particip la Rio. Sănătatea mea este mai importantă

Simona Halep: Cred că am luat decizia bună să nu particip la Rio. Sănătatea mea este mai importantă

"Mă simt foarte bine. Sunt pentru a treia oară la turneul de la Montreal şi îmi place aici deoarece e un teren asemănător cu cele din Europa, aşa că mă simt ca acasă. Vreau să încep bine turneul, să mă bucur de timpul petrecut aici şi să câştig câteva meciuri. Mă simt pregătită pentru debutul turneului, însă mai multe de pus la punct pentru sezonul de hard", a declarat Simona Halep, într-un interviu pentru WTA.

Sportiva originară din Constanţa nu regretă neparticiparea la Jocurile Olimpice de la Rio, care vor debuta pe 5 august. Halep pune sănătatea pe primul loc.

"A fost foarte greu pentru mine să iau decizia de a nu evolua la Jocurile Olimpice de la Rio, de aceea a venit atât de târziu răspunsul meu. Ştiu că Jocurile Olimpice sunt importante pentru oricine şi pentru ţară, dar sănătatea mea este mai importantă decât orice, chiar şi decât tenisul, tocmai de aceea am luat această decizie şi cred că este cea mai bună", a mai spus Simona Halep.

Locul cinci în lume, sportiva de 24 de ani, îşi doreşte să fie în cea mai bună formă la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, Openul Statelor Unite.

"Jocurile de la aceste turnee mă ajută să fiu în cea mai bună formă la US Open, dar fiecare turneu e important pentru a-mi recăpăta încrederea în mine şi în jocul meu. Există şi turneul de la Cincinnati, aşa că mă voi pregăti foarte bine. Am nevoie de cât mai multe meciuri, de aceea joc şi la dublu. Nu am început anul foarte bine, am avut ceva probleme de sănătate, dar acum sunt bine şi pregătită să-mi fac jocul”, a încheiat Simona Halep.

Românca se va întâlni cu australianca Daria Gavrilova (locul 45 în clasamentul mondial) în turul secund de la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici