Simona Halep debutează în proba de dublu a turneului de la Stuttgart

Simona Halep (25 de ani) dispută marţi, după ora 16:00, primul ei meci la turneul Premier de la Stuttgart, însă nu la simplu, ci la dublu, o probă în care se înscrie foarte rar. Constănţeanca face tandem cu Alicja Rosolska (31 de ani) din Polonia, ocupanta locului 40 în clasamentul mondial de dublu.

225 afișări
Imaginea articolului Simona Halep debutează în proba de dublu a turneului de la Stuttgart

Simona Halep debutează în proba de dublu a turneului de la Stuttgart

Simona nu resimte oboseala după ce a jucat trei meciuri în acest weekend de Fed Cup, iar eleva lui Darren Cahill, în paralel cu turneul de simplu, va juca şi în concursul de dublu la Stuttgart (Germania). Halep şi Rosolska le înfruntă în prima manşă de la Stuttgart (Germania) pe Andreja Klepac (Slovenia) şi Maria Jose Marinez Sanchez (Spania), într-o partidă programată în jurul orei 16:00.

Halep nu a mai jucat niciodată alături de Rosolska, poloneza fiind o specialistă a probei de dublu. Alicja a cucerit 7 titluri WTA în întreaga carieră, unul dintre ele fiind câştigat în echipă cu o altă româncă, Andreea Mitu (Bastad 2016). Simona şi-a antrenat jocul de dublu chiar duminică, intrând împreună cu Monica Niculescu în a 5-a partidă a întâlnirii România - Marea Britanie din Fed Cup, scor: 3-6, 6-1, 8-10 cu Joselyn Rae şi Laura Robson.

Simona Halep (5 WTA) nu şi-a aflat încă adversara de la simplu la turneul dotat cu premii de 776.000 de dolari, aceasta urmând a fi stabilită astăzi în meciul Jennifer Brady (SUA, 76 WTA) - Barbora Strycova (Cehia, 17 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici