Simona Halep, depăşită de Petra Kvitova în topul victoriilor din acest sezon

Petra Kvitova (nr. 8 WTA) a trecut peste Simona Halep în clasamentul victoriilor din sezonul actual. Sportiva din Cehia a câştigat chiar în faţa unei românce, Mihaela Buzărnescu (nr. 30 WTA).

780 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, depăşită de Petra Kvitova în topul victoriilor din acest sezon

Simona Halep, depăşită de Petra Kvitova în topul victoriilor din acest sezon

Petra Kvitova s-a calificat în finala competiţiei de la Birmingham, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, cu scorul de 6-3; 6-2. Meciul a fost la discreţia lui Kvitova, care a avut nevoie de 1 oră şi 14 minute pentru a merge în ultima fază a turneului.

Graţie acestei victorii, Petra o depăşeşte pe Simona Halep în topul celor mai multe victorii ale sezonului, ajungând la cota 36, cu una mai mult decât sportiva noastră.

În acest an, Kvitova a câştigat toate finalele pe care le-a jucat, patru la număr. Simona Halep are în palmares două titluri câştigate la simplu în acest sezon: Shenzhen şi Roland Garros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici