Simona Halep, epuizată: „La finalul sezonului am simţit că mă prăbuşesc”

Simona Halep a vorbit despre ce a însemnat pentru ea anul 2019, dar şi cum vede următorul sezon din tenis, alături de antrenorul australian, Darren Cahill. Fostul lider mondial a precizat că este conştientă de fluctuaţiile din evoluţia ei, însă oboseala şi-a spus cuvântul.

237 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, epuizată: „La finalul sezonului am simţit că mă prăbuşesc”

Simona Halep, epuizată: „La finalul sezonului am simţit că mă prăbuşesc”

"Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suişuri şi coborâşuri. Poate pentru că am fost în top timp de şase ani şi nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni", a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com.

Simona Halep a câştigat în 2019 cel de-al doilea turneul de Grand Slam din cariera ei, Wimbledon, unde s-a impus în faţa americancei Serena Williams. La Turneul Campioanelor, ultima competiţie la care a participat, a fost eliminată încă din faza grupelor.

Jucătoarea din Constanţa, care a încheiat anul pe locul patru în ierarhia mondială, a reînceput colaborarea cu Darren Cahill şi are gânduri mari pentru 2020.

"Încep să resimt oboseala, atât psihic, cât şi fizic", a adăugat Simona Halep, care a continuat: "La finalul sezonului, am simţit că mă prăbuşesc, chiar dacă e destul de normal la acest nivel. Dar sunt optimistă în perspectiva anului 2020, am motivaţie să joc bine".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici