Simona Halep este în turul 3 la Wimbledon 2018 după ce a trecut de Saisai Zheng

Simona Halep reia asaltul la Wimbledon 2018 împotriva chinezoaicei Saisai Zheng, joi, pe Terenul 1 al complexului de la All England Club,

3800 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este în turul 3 la Wimbledon 2018 după ce a trecut de Saisai Zheng

Simona Halep - Saisai Zheng se joacă ACUM la Wimbledon | LIVE

Partida este în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe canalele Eurosport.

Halep - Zheng 7-5, 4-0  Halep are acum timp să facă şi spectacol. O diagonală trimitsă după o cursă intensă spre fileu îi aduce dublul break-ul româncei. Simona strânge pumnul şi îl arată lojei sale.

Halep - Zheng 7-5, 3-0  Doar 3 puncte cedate de Simona în primele trei game-uri din startul setului doi.

Halep - Zheng 7-5, 2-0 BREAK!  Un voleu de rever îi aduce Simonei break-ul în start de set doi. O execuţie spectaculoasă şi dificilă, care o duce aproape de turul trei pe eleva lui Darren Cahill.

Halep - Zheng 7-5, 1-0 Simona menţine trendul şi agresivitatea. Chinezoaica de pe locul 126 WTA este acum pe scaunul din dreapta în meci.

Halep - Zheng 7-5 SET, Simona! #1 mondial a revenit la conducere dominând din nou din spatele terenului şi răsturnând încă o dată balanţa erorilor. Reverul în lung de linie este decisiv în ultimul pu nct al unui prim set de 49 de minute.

Halep - Zheng 6-5 Linia frântă din graficul evoluţiei Simonei are acum o secţiune ascendentă. Sunt trei game-uri câştigate la rîând şi un salt important pe tabelă, peste Zheng.

Halep - Zheng 5-5 Simo rezistă în set! Saisai taie prea mult mingea într-un moment crucial, la 30-30. Pe minge de break, ratează primul serviciu, iar Simona  reuşeşte să lovească lung, să ţină jocul pe linia de fund şi eroarea vine din mâna tremurândă a asiaticei.

Halep - Zheng 4-5 Simona trece testul serviciului. Urmează game-ul decisiv pe retur.

Halep - Zheng 3-5 Simona îşi continuă evoluţia ca scoasă pe hârtie de un electrocardiograf: ori se grăbeşte şi ratează cu reverul, ori dă decisiv cu forehandul, apoi din nou este neinspirată şi este surclasată la fileu de o Saisai Zheng cu reflexe incredibile. Simona are minge de break, pe care Zheng o salvează cu scurtă. Simona clatină din cap şi nu pare capabilă să acceseze acea zonă ideală.

Halep - Zheng 3-4 BREAK! Românca trăieşte periculos, i-a dat încredere chinezoaicei, care atacă variat şi, cu două lovituri câştigătoare ajunge la trei mingi consecutive de break. Cu o doză de şansă, Simona le salvează pe primele două, dar după un serviciu doi competitiv greşeşte din nou.

Halep - Zheng 3-3 Saisai a preluat iniţiativa, reuşeşte punctele mai spectaculoase în acest moment - atac la plasă, contre-pied - însă abia ce a ajuns la 40-15, că Simona vine cu reacţia şi avansează ea spre fileu. Constănţeanca ajunge la egalitate, dar ultimul cuvânt îl are asiatica - lovituri pe tuşă şi un lob câştigător de generic pentru a închide jocul.

Halep - Zheng 3-2 Simona întrerupe seria chinezoaicei, reinstaurând ordinea logică.

Halep - Zheng 2-2! Îţi vine să strigi - Stai, Stai Simona! Românca se grăbeşte şi ajunge la 7 erori consecutive: Saisai devine iritantă cu slice-ul, apoi eleva lui Darren Cahill declanşează pur şi simplu prea devreme atacului pe farorehand. La 40-0 pentru Zheng, Simona forţează returul şi prinde terenul, însă game-ul îi revine chinezoaicei.

Halep - Zheng 2-1 REBREAK! Simona ratează de patru ori consecutiv terenul şi cedează puţin prea uşor avantajul luat în game-ul anterior.

Halep - Zheng 2-0 BREAK! Prima lovitură câştigătoare în meci îi aparţine Simonei, la fel şi prima minge de meci. De pe linia de fund a terenului constănţeanca are avantaj net, gestionând bine mingile tăiate cu reverul de Zheng - motiv pentru care saisai apelează la o scurtă pentru a anula prima minge de break a liderului mondial. Surprinsă, Simona nu are ce face la fileu, însă nu mai scapă a doua oportunitate.

17:16 Simona începe partida din turul doi la serviciu: o face ferm, câştigând toate punctele şi activând reverul său agresiv în lung de linie. Halep - Zheng 1-0

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici