Simona Halep, foarte aproape să depăşească un prag financiar important. Ce trebuie să facă la următorul turneu

Simona Halep e pe punctul de a aduna peste 23 de milioane de dolari din premii, putând realiza această performanţă fabuloasă chiar la următorul turneu.

1087 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, foarte aproape să depăşească un prag financiar important. Ce trebuie să facă la următorul turneu

Simona Halep, foarte aproape să depăşească un prag financiar important. Ce trebuie să facă la următorul turneu

Halep este la un pas de a trece bariera celor 23 de milioane de dolari - premii brute câştigate din tenis! Simona va depăşi acest prag impresionant dacă se va califica în semifinalele turneului Premier de la Stuttgart (23 - 29 aprilie). Competiţia sponsorizată de Porsche va fi prima pe care constănţeanca o va ataca în sezonul pe zgură.

Simona a acumulat din tenis 22.974.818 de dolari, numai în acest an adunând 2,23 milioane de dolari. Practic, Halep trebuie să-şi egaleze performanţa atinsă anul trecut la Stuttgart pentru a depăşi graniţa celor 23 de milioane. Prezenţa în careul de aşi este răsplătită cu 38.000 de dolari, aşa că eleva lui Darren Cahill ar putea ajunge la un total de 23.012.000, bani câştigaţi din sportul alb.

Halep, actualmente ocupanta locului 1 WTA, s-a oprit în careul de aşi la ediţia din 2017 a turneului german, fiind eliminată de Laura Siegemund cu 6-4, 7-5. Înainte de a merge la Stuttgart, românca îşi va face încălzirea la Cluj-Napoca, pe 21 şi 22 aprilie, atunci când va evolua pentru România în barajul de accedere în Grupa Mondială cu Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici