Simona Halep - Gabriela Ruse, în turul 2 la Melbourne. Fostul lider mondial a câştigat lejer primul meci al anului

Simona Halep a debutat miercuri la turneul de tenis de pregătire de la Melbourne Summer Set 2, unde a întâlnit în primul tur pe australianca Destanee Aiava (316 WTA), sportivă venită din calificări. Halep s-a impus în două seturi, cu 6-4, 6-2, după o oră şi 20 de minute de joc.

549 afișări
Imaginea articolului Simona Halep - Gabriela Ruse, în turul 2 la Melbourne. Fostul lider mondial a câştigat lejer primul meci al anului

Simona Halep - Gabriela Ruse, în turul 2 la Melbourne. Fostul lider mondial a câştigat lejer primul meci al anului

După un prim set mai echilibrat, ce a debutat cu un break şi un rebreak, decis de Halep pe final, setul secund a fost adjudecat de româncă mult mai uşor, după ce a făcut break-ul chiar în game-ul de debut.

În turul doi, Simona Halep (20 WTA) se va confrunta cu conaţionala Gabriela Ruse (87 WTA), calificată marţi în turul secund, după ce a eliminat-o pe australianca Arina Rodionova.

Partida va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 3.30.

„Mă bucur că am câştigat acest meci, din noiembrie nu am mai jucat nicio partidă. 2021 a fost poate cel mai greu an al carierei. Mă bucur foarte mult că m-am întors în Australia, această ţară are un loc important în inima mea.”, a spus Halep după meci.

„Mă bucur că acum sunt sănătoasă şi sunt gata de următorul meci, mă simt bine pe teren.
Sper să mă refac cât mai repede şi să joc cel mai bun tenis al meu", a mai completat fostul lider mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici