Simona Halep Halep vs. Victoria Azarenka, în optimile de finală de la Wimbledon. Când va avea loc meciul

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (2WTA) va juca luni, în jurul orei 15:30, cu Victoria Azarenka (Belarus, 683 WTA), în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 14,8 milioane de lire sterline.

3389 afișări
Imaginea articolului Simona Halep Halep vs. Victoria Azarenka, în optimile de finală de la Wimbledon. Când va avea loc meciul

Simona Halep Halep va juca în optimile de finală de la Wimbledon cu Victoria Azarenka. Când va avea loc merciul

Conform programului anunţat de organizatori, partida Simonei cu Azarenka se va juca a doua, pe terenul doi din cadrul complexului de la All England Club. Înaintea meciului dintre cele două este programată partida Angelique Kerber (Germania, 1 WTA) - Garbine Muguruza (Spania, 14 WTA).

În proba de dublu, perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan), cap de serie numărul 9, va evolua pe terenul 16, în ultimul meci, împotriva cuplului Beatriz Haddad Maia/Ana Konjuh (Brazilia/Croaţia), în optimi de finală la dublu feminin.

Pe tabloul masculin, "dublul" Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi (România/Pakistan), cap de serie numărul 14, va juca, luni, în primul meci de pe terenul 17, de la ora 13.30, împotriva cuplului Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), cap de serie numărul 4, în optimi de finală la dublu masculin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici