Simona Halep, înaintea debutului la turneul de la Dubai: Am încredere în şansele mele

Simona Halep a urcat pe locul doi în clasamentul WTA, iar evoluţiile de la turneul de Doha, dar şi de la Fed Cup, îi dau încredere fostului lider mondial pentru următoarele confruntări. Următoarea competiţie la care va participa Halep este cea de la Dubai, desfăşurată în perioada 17-23 februarie.

1021 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, înaintea debutului la turneul de la Dubai: Am încredere în şansele mele

Simona Halep, înaintea debutului la turneul de la Dubai: Am încredere în şansele mele

Simona va intra în competiţie direct în turul doi, acolo unde o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard (nr. 79 WTA), care a trecut în primul tur de Vera Lapko (nr. 60 WTA)

„Nivelul meu este foarte ridicat acum, încrederea la fel, mă simt minunat pe teren, sunt gata să lupt la fiecare meci şi am încredere în şansele mele de fiecare dată când joc. E un moment bun şi mă bucur de el" a dezvăluit Simona Halep înainte de startul turneului WTA de la Dubai.

Sportiva din Constanţa a câştigat turneul din Emiratele Arabe United, în anul 2015.

„Este mereu o plăcere să revin, mă simt bine aici, am amintiri extraordinare, oriunde am câştigat turneul revin fericită şi mă bucur de timpul petrecut în acel loc. Aştept să mă recuperez mai întâi şi apoi să încep turneul. Îmi place terenul de aici, îmi plac condiţiile, mereu am jucat un tenis bun aici şi sper ca în acest an să fie la fel" a mai adăugat Simona Halep.

Simona Halep a ales să continue fără antrenor

După colaborarea scurtă cu belgianul Van Cleemput, în timpul turneului de la Doha, Simona Halep a luat decizia să continue fără antrenor.

„Pot spune că nu caut antrenor în acest moment. Am echipa mea, am partener de antrenament cu mine, totul e ok. Mă simt bine aşa cum sunt şi nu mă voi grăbi. Ştiu că la începutul anului am spus că nu îmi voi lua antrenor, dar după aceea m-am răzgândit, pentru că am simţit că am nevoie.

Cu toate astea, acum simt că am nevoie de acea libertate. Vreau să joc şi să pun în aplicare tot ce am învăţat de la Darren în toţi aceşti ani. Mă simt mult mai relaxată, mult mai calmă. Priorităţile mele s-au schimbat puţin. Sunt mult mai responsabilă în ceea ce mă priveşte şi încercă să îmi rezolv singură problemele, atât pe teren, cât şi în afara lui.", a declarat Simona Halep, potrivit Sky Sports.

La turneul de la Dubai, Simona este cap de serie numărul trei, la competiţie participând atât Naomi Osaka, cât şi Petra Kvitova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici