Simona Halep, interviu pentru CNN. Viaţa în carantină cu armata pe străzi şi reluarea tenisului: "Nu sunt optimistă"

  • Simona Halep a vorbit cu CNN despre viaţa din carantină în România
  • Halep e speriată de coronavirus şi nu mai iese din casă
  • Campioana de la Wimbledon e pesimistă: nu crede că va mai juca tenis în 2020.
1995 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, interviu pentru CNN. Viaţa în carantină cu armata pe străzi şi reluarea tenisului: "Nu sunt optimistă"

Simona Halep, interviu pentru CNN. Viaţa în carantină cu armata pe străzi şi reluarea tenisului: "Nu sunt optimistă"

Simona Halep a vorbit cu CNN despre viaţa din carantină din România şi reluarea turneelor de tenis. Halep e pesimistă şi spune că e mai speriată de coronavirus decât de reluarea sezonului.

"Nu am ieşit deloc din casă. Eu sunt o persoană care ia foarte în serios aceste lucruri şi am emoţii. Carantina a fost strictă aici în România, am avut armata pe străzi şi nu am avut voie să ieşim afară", a spus ea pentru CNN.


"A fost o situaţie înspăimântătoare aici în România. Încerc să nu citesc prea mult sau să privesc prea mult la ştiri pentru că mă îngrijorez. Prefer să ajut atunci când pot. Şi să-mi joc rolul meu, adică să stau în casă, să fiu pozitivă şi puternică" a mai spus Simona Halep. Campioana de la Wimbledon a donat echipamente medicale spitalelor din Constanţa şi Bucureşti luna trecută.

Simona Halep nu e optimistă în privinţa reluării sezonului de tenis. Turneul de la Roland Garros a fost reprogramat pentru luna septembrie, însă Simona nu e optimistă că acesta se va desfăşura. "Dacă vom juca tenis în septembrie înseamnă că am câştigat deja, pentru că asta înseamnă cu ameninţarea virusului a trecut. Dar putem doar să visăm să mai jucăm un Grand Slam în acet moment, dar eu sprijin această idee şi abia aştept să joc tenis din nou, dacă acest lucru va fi posibil"

"E ciudat să nu ştii când vei putea să joci din nou tenis. Pe ce suprafaţă vom mai juca? În ce ţară? Nu există răspunsuri acum, aşa că e dificil să ţi faci un plan", a mai spus Simona.

Ea le-a povestit americanilor şi ce va face dupa 15 mai, când se va ridica starea de urgenţă şi va putea să iasă din casă. "Cu siguranţă o să merg la un restaurant şi o să comand desertul meu favorit".


 

Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Tăieri ilegale din pădurile României: Plângere la Comisia Europeană împotriva Ministerului Mediului
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici