Simona Halep îşi spune povestea: Muncesc să devin mai puternică, am nevoie de explozie fiind o jucătoare rapidă |VIDEO

Simona Halep îşi spune povestea în cea mai recentă reclamă Nike. Gândită ca un testimonial despre copilărie şi despre oraşul natal, o incursiune pe cărarea amintirilor, clipul este împărţit, sugestiv, pe etape.

354 afișări
Imaginea articolului Simona Halep îşi spune povestea: Muncesc să devin mai puternică, am nevoie de explozie fiind o jucătoare rapidă |VIDEO

Simona Halep: Lucrez să devin mai puternică, am nevoie de explozie fiind o jucătoare rapidă

Producătorul american care îi furnizează Simonei echipamentul de joc, hainele şi încălţămintea, a lansat campania în mediul online, distribuind, consecutiv, secvenţele-capitol ale poveştii. "Constanţa este oraşul meu. Este un oraş mic, oamenii se cunosc între ei. Oriunde ai merge întâlneşti pe cineva cunoscut. Îmi dă un sentiment de familiaritate. Am crescut împreună cu vecinii mei, jucând jocuri, jucând fotbal, jucând tenis. Obişnuiam să ne facem singuri un teren de tenis, făceam un fileu dintr-un cordon. Îmi place mult competiţia, îmi place mult. Mergeam mult prin oraş când eram mică, cu părinţii. Mă plimb şi acum când am timp. Am multe amintiri şi, pentru mine, este cel mai frumos loc în care m-aş putea afla", povesteşte Simona Halep, surprinsă într-o filmare alb-negru chiar în Constanţa natală.

Într-un alt episod, publicat tot de Nike Court şi intitulat "Born to rule" (n.r. - Născută pentru a domni), Simona Halep povesteşte cum s-a apucat de tenis. ,,Fratele meu juca tenis, m-a luat cu el la terenuri. Am luat o rachetă, am intrat şi antrenorul a spus că e o ideea bună dacă rămân să mă antrenez. Aşa am început tenisul şi... iată-mă aici. Sunt foarte competitivă, dar îmi place şi jocul. Trebuie să vezi unghiurile, să creezi ceva pe teren, să descoperi mereu câte ceva. Este important că în fiecare săptămână ai şansa să o iei de la capăt. În luna decembrie mă antrenez zilnic: joc mult tenis şi mă pregătesc la sală. Lucrez să devin mai puternică, pentru că am nevoie de explozie, fiind o jucătoare rapidă", spune sportiva în vârstă de 27 de ani.

Imediat după câştigarea turneului de la Roland Garros, Nike a pregătit un clip similar, pentru a spune povestea 'primului Slam al Simonei Halep'.

În 2018, Simona Halep a terminat al doilea sezon consecutiv pe prima poziţie în clasamentul WTA, după ce, la începutul lunii iunie, românca a câştigat primul său trofeu de Mare Şlem - la Roland Garros, după ce mai triumfase la Montreal şi Shenzhen, iar sezonul şi-l începuse cu un parcurs de excepţie şi o finală la Australian Open.

Simona Halep revine pe teren în a doua săptămână din 2019, în turneul de la Sydney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici