Simona Halep joacă astăzi în primul tur la Beijing. ORA meciului

Simona Halep, lider WTA şi principala favorită la China Open (Beijing), o va înfrunta, duminică, în primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasată pe locul 113 WTA

763 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă astăzi în primul tur la Beijing. ORA meciului

Simona Halep joacă astăzi în primul tur la Beijing. ORA meciului

Meciul este programat să înceapă în jurul orei 11.30, cele două jucătoare de tenis întâlnindu-se pentru prima oară în carieră.

Ons Jabeur din Tunisia, clasată pe locul 113 WTA, a învins-o pe Tatjana Maria, din Germania, în ultimul tur al calificărilor.

Dacă va trece de acest meci, Simona Halep o va întâlni în turul secund pe Donna Vekic (Croaţia), numărul 40 WTA, care a eliminat-o pe Maria Sakkari (Grecia) în turul inaugural, cu 6-1, 6-4.

Croata a avut evoluţii bune în această perioadă în Asia, ea ajungând până în semifinale în turneul de la Tokyo. Pe parcurs, a învins-o şi pe Sloane Stephens.

Halep şi Vekic s-au întâlnit de două ori până acum, românca având 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici