Simona Halep joacă în turul doi la US Open, astăzi, nu înainte de ora 20.00

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, o va întâlni pe ucraineanca Katerina Bondarenko, poziţia 104 în ierarhia mondială, în turul doi la US Open, astăzi, nu înainte de ora 20.00, pe arena Arthur Ashe, conform programului anunţat pe site-ul oficial al competiţiei.

1210 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă în turul doi la US Open, astăzi, nu înainte de ora 20.00

Simona Halep (Imagine: Hepta)

Înaintea partidei dintre Halep şi Bondarenko va avea loc, de la ora 18.00, întâlnirea dintre Victoria Azarenka (Belarus), favorită 20 şi locul 20 WTA, şi Yanina Wicmayer (Belgia), poziţia 92 în clasameentul mondial.

În ultimul meci de pe terenul 17, Monica Niculescu, locul 41 WTA, o va avea ca adversară, în turul doi, pe Flavia Pennetta (Italia), cap de de serie numărul 26 şi poziţia 26 în ierarhia mondială.

În primul tur al probei de dublu mixt, perechea Simona Halep/Horia Tecău va juca în ultimul meci de pe terenul 6, împotriva cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero, în timp ce perechea Alexandra Dulgheru/Florin Mergea va evolua, de la ora 18.00, în prima întâlnire de pe terenul 14, împotriva cuplului australian Daria Gavrilova/John Peers.

În primul tur al probei de dublu feminin, perechea Andreea Mitu/Teliana Pereira (România/Brazilia) va juca, de la ora 18.00, în primul meci de pe terenul 9, împotriva cuplului Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de seriei numărul 3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici