Simona Halep, locul 4 în topul cel mai buni sportivi din Balcani în 2013

Jucătoarea de tenis Simona Halep, câştigătoare a şase turnee WTA în sezonul trecut, s-a clasat pe locul patru în topul celor mai buni sportivi din Balcani în anul 2013.

456 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, locul 4 în topul cel mai buni sportivi din Balcani în 2013

Simona Halep (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Simona Halep, în vârstă de 22 de ani, a câştigat în 2013 turneele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.

Cel mai bun sportiv din Balcani în 2013 a fost desemnat tenismanul sârb Novak Djokovici, câştigător la Australian Open şi la Turneul Campionilor. Djokovici, locul 2 ATP, a primit această distincţie pentru a treia oară consecutiv.

Pe locurile următoare s-au clasat atleta croată Sandra Perkovici (campioană mondială la Moscova) şi luptătorul bulgar Ivo Angelov (campion mondial la categoria 60 de kilograme).

Pe poziţia a cincea s-a situat fotbalistul croat al echipei Bayern Munchen, Mario Mandzukici (Croaţia).

Acest clasament este întocmit de agenţia bulgară de presă BTA în cadul unui sondaj printre jurnaliştii sportivi de agenţie din regiunea Balcanilor (Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia şi Turcia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici