Simona Halep, mers de TGV la Madrid. A învins-o pe Paula Badosa şi este în „optimi”

Victorie surprinzător de categorică a Simonei Halep în faţa favoritei numărul doi, spaniola Paula Badosa, la masters-ul de tenis feminin de la Madrid. Fostul număr unu mondial a trecut de actuala ocupantă a poziţiei secunde, pentru a se califica în optimile de finală ale competiţiei.

1530 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, mers de TGV la Madrid. A învins-o pe Paula Badosa şi este în „optimi”

Simona Halep, mers de TGV la Madrid. A învins-o pe Paula Badosa şi este în „optimi”

Simona Halep a avut nevoie de o oră şi 14 minute pentru a câştiga meciul din turul 2, cu 6-3, 6-1.

După un prim set mai echilibrat, în care cele două au mers cap la cap până la 3-3, Simona Halep a câştigat 8 game-uri consecutive, ducând setul doi la 5-0.

Badosa a salvat apoi 5 mingi de meci, câştigând şi un ultim game, înainte ca Halep să închidă meciul şi să îşi asigure prezenţa în turul 3.

În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Coco Gauff şi Yulia Putintseva.

Pentru calificarea în turul 3, Halep va primi un premiu de 90.745 euro şi 120 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici