Simona Halep: Nu am decis dacă voi merge la Rio. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii

Simona Halep face parte din lotul anunţat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pentru Jocurile Olimpice de la Rio, însă românca nu ştie sigur dacă va participa în Brazilia şi a declarat finală o va lua după ce se va mai consulta cu medicii şi va afla mai multe informaţii despre virusul Zika.

884 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Nu am decis dacă voi merge la Rio. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii

Simona Halep: Nu am decis dacă voi merge la Rio. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii

"Decizia mea privind participarea la Jocurile Olimpice nu este încă luată. Nu sunt sigură că voi merge la Rio din cauza virusului Zika. Nu vreau să comentez mai mult pentru că nu sunt sigură ce voi face. Atunci când voi şti sută la sută voi anunţa. Nu pot să dau o dată anume când voi anunţa. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii. Fiecare sportiv are gândurile lui şi trăieşte în pielea lui. Eu îmi doresc familie, îmi doresc să am copii sănătoşi şi de aceea mă gândesc foarte serios la aceste lucruri", a declarat Simona Halep la tragerea la sorţi pentru turneul BRD Bucharest Open.

Ion Ţiriac, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a anunţat, sâmbătă, că Simona Halep, sportiva clasată pe locul 5 în clasamentul mondial WTA, a decis să nu participe la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, competiţie programată în perioada 5-21 august.

"Nu mă aşteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu ştiam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. N-are de ce să se supere că nu este portdrapelul", a declarat Ion Ţiriac, conform DigiSport."

Gimnasta Cătălina Ponor, deţinătoare a trei titluri olimpice, va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici