Tenis: Adversarele româncelor la turneul BRD Bucharest Open. Pe cine va întâlni Halep în prima confruntare de pe teren

Tabloul de la BRD Bucharest Open, turneu aflat la a treia ediţie, a fost stabilit sâmbătă, iar Simona Halep (5 WTA) o va întâlni în runda inaugurală pe sportiva din Cehia, Barbora Krejcikova, aflată pe locul 188 în ierarhia mondială.

1987 afișări
Imaginea articolului Tenis: Adversarele româncelor la turneul BRD Bucharest Open. Pe cine va întâlni Halep în prima confruntare de pe teren

Tenis: Adversarele româncelor la turneul BRD Bucharest Open. Pe cine va întâlni Halep în prima confruntare de pe teren (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Jucătoarele din România şi-au aflat sâmbătă adversarele pe care le vor înfrunta în primul tur la BRD Bucharest Open, turneu International care începe săptămâna viitoare la Arenele BNR. Tragerea la sorţi a fost efectuată chiar de Simona Halep, principala favorită urmând să joace în manşa inaugurală contra unei tenismene aflată pe locul 188 WTA, Barbora Krejcikova.

În optimile de finală, constănţeanca ar putea să joace împotriva Katerinei Kozlova (Ucraina, 97 WTA) sau contra unei jucătoare venite din calificări.

În primul tur al competiţiei dotate cu 226.750 de dolari va avea loc un alt meci extrem de interesant, între Monica Niculescu (47 WTA) şi Andreea Mitu (159 WTA), componente ale naţionalei de Fed Cup a României. Monica şi Andreea se află pe o jumătate de tablou diferită decât cea ocupată de Simona, astfel că există şanse chiar şi pentru o finală românească pe zgura din Cotroceni.

Un alt duel între două românce se va da în manşa inaugurală, între Patricia Ţig (100 WTA) şi Ioana Mincă, intrată pe tabloul principal graţie unui wild-card. Posesoare a unui wild-card este şi Gabriela Ruse (318 WTA), tânăra de 18 ani înfruntând-o pe Anastasija Sevastova (Letonia, 66 WTA) în primul tur.

Turneul BRD Bucharest Open se va desfăşura în perioada 11-17 iulie la Arenele BNR. Campioana en-titre este Anna Schmiedlova din Slovacia, în timp ce la ediţia din 2014 a triumfat românca Simona Halep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici