Simona Halep nu se simte pregătită pentru sezonul de zgură. Decizie de ultimă oră

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card.

233 afișări
Imaginea articolului Simona Halep nu se simte pregătită pentru sezonul de zgură. Decizie de ultimă oră

Sportiva, 32 de ani, aflată pe locul 1144 mondial, a anunţat că se retrage de la turneul din Portugalia, pentru care a primit recent un wild card. 

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete. Nu vreau să mă grăbesc cu revenirea mea, aşa că nu voi juca la Oeiras săptămâna viitoare”, a scris Simona Halep pe pagina sa Instagram.

Românca a revenit recent pe terenul de joc după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni. A disputat un singur meci, la Miami (Florida), pierdut la Paula Badosa, meci care a arătat că nu este pregătită fizic să ducă un joc intens.

În urmă cu câteva zile, Halep a primit wild card pentru turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, programat în perioada 15-21 aprilie.

Următoarea competiţie pentru Simona este  Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie - 5 mai, turneu la care de asemenea a primit wild card.

Punctul maxim al sezonului de zgură este turneul de Mare Şlem de la Roland Garros (20 mai - 9 iunie).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici