Simona Halep o poate întâlni pe Irina Begu în semifinale la Praga

  • Simona Halep a avut nevoie de doar o oră de joc pentru a o învinge pe Magdalena French în sferturile turneului de la Praga
  • Halep s-a impus cu 6-2 6-0, fiind a 80-a victorie din cariera ei în care câştigă un set la 0
  • Adversara din semifinale poate fi Irina Begu, cea al cărui meci a fost întrerupt vineri seară
661 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o poate întâlni pe Irina Begu în semifinale la Praga

Profimedia

Simona Halep n-a mai avut emoţii la Praga. După ce în tururile precedente a avut nevoie de joc decisiv, cu poloneza Magdalena French a pierdut doar 2 game-uri. Halep s-a impus după o oră de joc cu acelaşi scor pe care îl obţinea în ultimul meci înainte de pandemie, în finala câştigată la Dubai: 6-2 6-0.

În turul următor, Simona Halep poate întâlni o altă jucătoare din România. Irina Begu o conducea cu 1-0 la seturi pe Sara Sorribes Tormo când a început ploaia. Meciul va fi reluat sâmbătă. Simona Halep nu are o adversară preferată în semifinale.
 
„A fost mai bine astăzi. Pe tot parcursul meciului m-am simţit din ce în ce mai bine. Sunt fericită că pot să joc din ce în ce mai bine, zi după zi. Joc cu oricine. Ambele sunt jucătoare foarte bune. În semifinale e mereu dificil. Sunt aici să dau tot ce pot, să lupt până la final şi să încerc să câştig meciul”, spune Simona. 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici