Simona Halep o va înfrunta pe Eugenie Bouchard în turul doi la turneul din Dubai

Simona Halep (2 WTA) o va înfrunta pe canadianca Eugenie Bouchard (80 WTA) în turul secund la Dubai.

316 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va înfrunta pe Eugenie Bouchard în turul doi la turneul din Dubai

Simona Halep o va înfrunta pe Eugenie Bouchard în turul doi la turneul din Dubai

Bouchard s-a impus în primul tur al turneului din Emiratele Arabe Unite, duminică, contra bielorusei Vera Lapko (60 WTA), scor 6-3, 6-4 şi o va înfrunta pe Halep în meciul următor, care a beneficiat de un prim tur liber.

Simona a mai jucat de patru ori în carieră contra lui Eugenie Bouchard: a învins-o de trei ori, ultima dată clar la Australian Open 2018, scor 6-2, 6-2, şi a pierdut cel mai important meci, în minimum de seturi, în semifinalele Wimbledon 2014.

Dacă se vor respecta calculele hârtiei, Simona ar trebui să repete, în turul al treilea, finala de la Doha cu Elise Mertens, apoi ar trebui să-i iasă în faţă fie Caroline Wozniacki, fie Aryna Sabalenka, a opta favorită a turneului. În semifinale ar trebui să dea peste Osaka sau Svitolina, iar în marea finală ar putea sta faţă în faţă cu Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Kiki Bertens sau Petra Kvitova, favoritele de pe partea de jos a tabloului.

Mihaela Buzărnescu (29 WTA), cealaltă reprezentantă a României aflată pe tablou, va deschide cu un meci contra americancei de origine rusă Sofia Kenin, luni, nu mai devreme de ora 10:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici