Simona Halep o va întâlni pe Caroline Garcia în finala turneului WTA de la Beijing

Duminică, în ultimul act al turneului WTA de la Beijing, Simona Halep va juca împotriva numărului 15 mondial, Caroline Garcia.

2135 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Caroline Garcia în finala turneului WTA de la Beijing

Simona Halep o va întâlni pe Caroline Garcia în finala turneului WTA de la Beijing

Jucătoarea din Franţa s-a impus în a doua semifinală, în duelul cu Petra Kvitova, scor 6-3, 7-5 Partida a durat o oră şi 32 de minute.

În prima semifinală a zilei, Halep a învins-o pe Jelena Ostapenko, tot în două seturi, scor 6-2, 6-4. În urma succesului obţinut sâmbătă, Simona Halep va deveni noul lider mondial. Este pentru prima dată când o jucătoare din România se clasează pe prima poziţie în clasamentul WTA.

Turneul de tenis de la Beijing se desfăşoară pe hard şi este dotat cu premii totale de 6.381.679 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici