Simona Halep o va putea întâlni pe Garbine Muguruza şi la Dubai

  • Garbine Muguruza a acceptat invitaţia organizatorilor de a participa la turneul din Dubai
  • Simona Halep se poate duela din nou cu iberica
  • În urmă cu trei săptămâni, Halep a pierdut contra ei la în semifinala de la Australian Open
873 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va putea întâlni pe Garbine Muguruza şi la Dubai

Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza şi la Dubai

Simona Halep poate da din nou peste Garbine Muguruza la primul turneu la care participă după Australian Open 2020. Iberica a acceptat invitaţia organizatorilor de la Dubai şi se alătură numelor importante care vor fi prezente la turneul Premier.

Halep are palmares negativ contra sportivei din Spania. Ultima înfrângere a venit în urmă cu doar două săptămâni, în semifinala de la Australian Open. Muguruza a jucat finala la Melbourne, dar s-a văzut învinsă de americanca Sofia Kenin.

În absenţa liderului mondial Ashleigh Barty, care s-a retras din cauza unei accidentări, Simona este principala favorită de la Dubai. Pe tabloul principal se vor mai afla belgianca Kim Clijsters, revenită în circuit după opt ani, Sofia Kenin, Elina Svitolina, Belinda Bencic sau Karolina Pliskova.

Competiţia din Dubai va debuta săptămâna viitoare, iar tragerile la sorţi vor avea loc în weekend.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
muguruza,
dubai

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici