Simona Halep s-a calificat în finala din Canada. Reacţia campioanei mondiale

Simona Halep a câştigat meciul din semifinala Rogers Cup din Montreal, după 6-4, 6-1 cu australianca Ashleigh Barty.

6724 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în finala din Canada. Reacţia campioanei mondiale

Simona Halep s-a calificat în finala din Canada

Simona Halep s-a calificat sâmbătă în finala turnului "Rogers Cup", iar la final a spus că nu se simte obosită, ba chiar e foarte relaxată în această perioadă şi poate juca la cel mai înalt nivel. Halep s-a impus rapid în dauna lui Barty, scor 6-4, 6-1, în penultimul act la Montreal.

"Nu sunt obosită, sunt relaxată. Pot să joc cel mai bun tenis aici. Îmi place terenul, îmi place foarte mult să mă aflu aici, astfel că pot câştiga toate meciurile. Am amintiri frumoase de aici, din 2016, şi voi face tot ce îmi stă în puţină pentru a câştiga mâine", a spus Simona Halep, după victoria cu Ashleigh Barty din semifinale.

În ultimul act, liderul mondial va da peste învingătoarea dintre Sloane Stephens şi Elina Svitolina.

Simona Halep (1 WTA) a întâlnit-o pe australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 16 WTA), în semifinalele Rogers Cup, puternicul turneu de la Montreal, oraşul în care o româncă, Nadia Comăneci, demonstra în 1976, la Jocurile Olimpice, ce înseamnă perfecţiunea într-un sport care te uzează şi fizic, şi mental: gimnastica. 

CITEŞTE CUM a evoluat meciul 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici