Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Guangzhou: A fost foarte greu de jucat din cauza umidităţii

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi principala favorită, s-a calificat, marţi, în turul al doilea al turneului WTA de la Guangzhou (China), după ce a trecut de croata Petra Martici, locul 128 mondial, sportivă venită din calificări, cu scorul de 6-4, 6-2.

881 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Guangzhou: A fost foarte greu de jucat din cauza umidităţii

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Guangzhou (Imagine: Hepta)

Simona Halep, locul 2 WTA şi principala favorită, a declarat, marţi, după calificarea în turul doi la Guangzhou (China), că se bucură pentru că s-a impus în două seturi, deoarece a fost foarte greu de jucat din cauza umidităţii, informează wtatennis.com.

"A fost umiditate mare şi a fost foarte greu de jucat, dar şi pentru adversara mea a fost la fel, amândouă am luptat. Dar când câştigi un meci este foarte bine şi sunt fericită că m-am impus în două seturi", a declarat Halep.

Meciul a durat o oră şi jumătate.

În turul doi, Halep va juca în compania sportivei ungare Timea Babos, locul 76 WTA, care a trecut de chinezoaica Zhaoxuan Yang, locul 155 WTA, beneficiară a unui wild card, scor 6-3, 6-0.

Timea Babos are o victorie în faţa româncei, scor 1-6, 7-5, 6-3, în Cupa Federaţiei, în 2014. În circuitul WTA, Halep a câştigat, în 2013, în sferturile de finală ale turneului de la Budapesta, cu 7-5, 6-1, astfel că scorul întâlnirilor directe dintre cele două jucătoare este egal, 1-1.

Pentru accederea în turul doi la competiţia chineză, Halep va primi 3.400 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Guangzhou International Open este primul turneu la care participă Simona Halep, după ce a fost eliminată în semifinale la US Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici