Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 3 la US Open. Lista meciurilor

  • Simona Halep (13 WTA) şi-a aflat miercuri seara adversara din turul 3 al Grand Slam-ului de la US Open.
  • Elena Rybakina (20 WTA) a trecut categoric de Caroline Garcia, în turul 2, cu 6-1, 6-4, şi o va întâlni pe Halep, vineri seara.
922 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 3 la US Open. Lista meciurilor

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 3 la US Open. Lista meciurilor

Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori, în 2019, la Wuhan, când Halep a abandonat în primul set, la 5-4 pentru sportiva din Kazakhstan şi în 2020, la Dubai, când jucătoarea din România s-a impus în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Simona Halep a povestit la conferinţa de presă de după meci că a avut dificultăţi în perioada de recuperare, de după accidentare, la un moment dat fiind pus în pericol tot sezonul 2021, ceea ce a afectat-o şi psihic.

Vorbind despre o posibilă întâlnire cu Rybakina, Halep a declarat: „Este o sportivă foarte puternică. Ultimul nostru meci a fost unul foarte disputat. Nu mi-l doresc din nou, dar dacă aş fi sigură de victorie, în aceleaşi condiţii, l-aş accepta. Ştiu că va fi o mare provocare pentru mine. Ea ajucat mult anul acesta, este foarte încrezătoare şi foarte tânără, deci nu are nimic de pierdut. Eu vin după o accidentare, deci voi lua lucrurile aşa cum sunt şi îmi voi da şansa de a crede că e oricând posibil să câştig acest meci.”

Miercuri seara, cu o excepţie, s-au încheiat meciurile turului 2 din partea de jos a tabloului, astfel că se cunosc meciurile din turul 3, din această jumătate de tablou. Surpriza de până acum, în această fază, a furnizat-o sportiva rusă Kamilla Rakhimova (134 WTA), care a ajuns pe tabloul principal din postură de lucky looser. Cu expeţia ei şi a canadiencei Leylah Annie Fernandez, în a doua jumătate de tablou s-au calificat doar sportive din rândul primelor 32 de favorite.

Meciurile turului 3 la US Open, în a doua jumătate de tablou:

Svitolina (5) - Kasatkina (25)
Rybakina (19) - Halep (12)
[16] Kerber or Kalinina vs Stephens
Fernandez - Osaka (3)
Krejcikova (8) - Rakhimova
Azarenka (18) - Muguruza (9)
Mertens (15) - Jabeur (20)
Collins (26) – Sabalenka (2)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici