Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secund al turneului de la Miami

Tenismena română Simona Halep (locul 5 în clasamentul WTA) va juca împotriva sportivei ruse Daria Kasatkina (poziţia 36 WTA), în turul al doilea al turneului de tenis de la Miami, Statele Unite ale Americii, competiţie dotată cu premii totale în valoare de peste 6 milioane de dolari.

1086 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secund al turneului de la Miami

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secund al turneului de la Miami (Imagine: Hepta)

Marţi, în primul tur al competiţiei din Florida, Daria Kasatkina (Rusia, locul 36 WTA) a învins-o în trei seturi, scor 6-2, 1-6, 6-2, pe Katerina Bondarenko (Ucraina, 59 WTA).

Simona Halep (24 de ani) este favorita cu numărul 5 la câştigarea turneului şi a beneficiat de un prim tur liber. Simona are de apărat semifinala de anul trecut în turneul de categorie Premier de la Miami, desfăşurat pe suprafaţă dură (hardcourt outdoor). În 2015, sportiva din România a fost învinsă de Serena Williams (SUA), în 3 seturi, scor 2-6, 6-4, 5-7. Simona şi Serena se pot întâlni doar în finală în acest an.

Daria Kasatkina, 18 ani, şi Simona Halep nu s-au mai confruntat niciodată în carieră. Rusoaica a câştigat 542.000 de dolari din premii, în timp ce jucătoarea din România a strâns nu mai puţin de 11 milioane de dolari.

Turneul de tenis de la Miami se desfăşoară în perioada 22 martie - 3 aprilie. Alte trei tenismene din România evoluează pe tabloul principal al competiţiei: Monica Niculescu (28 de ani, locul 33 WTA), Alexandra Dulgheru (26 de ani, locul 91 mondial) şi Irina Begu (25 de ani, locul 35 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici