Simona Halep şi Monica Niculescu, prima victorie la dublu la Roma

  • Halep/Niculescu – Svitolina/Yastremska s-a terminat 6-0, 6-1.
  • Begu - Cocciaretto s-a terminat 6-2, 6-2.
  • Roland Garros se desfăşoară între 21 septembrie şi 11 octombrie.
427 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Monica Niculescu, prima victorie la dublu la Roma

Simona Halep a început cum nu se putea mai bine turneul de la Roma. A câştigat autoritar în proba de dublu alături de Monica Niculescu. Cele două s-au calificat în optimi. Simona le-a transmis şi un mesaj fanilor înainte de primul meci din Italia.

După victoria de azi, Halep se pregăteşte şi de debutul la simplu de la Foro Italico. Va juca maine cu Jasmine Paolini, numărul 99 WTA.

Şi Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roma, după ce a învins-o pe Elisabetta Cocciaretto şi s-a calificat în şaisprezecimi.

Pentru Simona Halep, turneul de la Roma serveşte drept antrenament pentru Roland Garros, unde românca e favorita numărul 1.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici