Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep, locul 6 în ierarhia WTA, va coborî un loc în clasament începând de luni, din cauza eşecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona a pierdut în faza optimilor de finală contra Laurei Siegemund (Germania, 71 WTA), scor 1-6, 2-6.

3554 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA

Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep, locul 6 în ierarhia WTA, va coborî un loc în clasament începând de luni, din cauza eşecului suferit joi la turneul de la Stuttgart, scor 1-6, 2-6, în faza optimilor de finală contra Laurei Siegemund (Germania, 71 WTA).

Simona Halep rămâne cu 3.660 de puncte WTA şi va fi devansată de cehoaica Petra Kvitova, jucătoare calificată în sferturile turneului de la Stuttgart.

Simona Halep putea fi depăşită şi de Roberta Vinci. Jucătoarea din Italia mai avea nevoie de o singură victorie pentru a o devansa pe Simona, însă a irosit ocazia vineri, când a fost învinsă cu 6-1, 6-4 de Laura Siegemund, sportiva care i-a administrat Simonei Halep una dintre cele mai mari umilinţe ale carierei.

La începutul sezonului, Simona Halep, jucătoare antrenată de Darren Cahill, ocupa locul 2 în ierarhia WTA. Simona Halep a pierdut multe puncte din cauză că nu şi-a apărat titlul la Indian Wells (sfert de finală în 2016), sfertul de finală de la Australian Open (tur I în 2016), dar nici titlul de la Dubai (optimi de finală în 2016).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici