Simona Halep va debuta la Wimbledon marţi, pe 3 iulie

Organizatorii de la Wimbledon au dat publicităţii programul primei zile la al treilea turneu de Grand Slam al anului, care va debuta luni, 2 iulie. Simona Halep va intra în scenă abia marţi, 3 iulie, atunci când vor avea loc meciurile de pe jumătatea ei de tablou.

802 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va debuta la Wimbledon marţi, pe 3 iulie

Foto: Pixabay

În prima zi vor intra pe teren nu mai puţin de cinci românce. Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru vor avea jocuri chiar în deschidere, de la ora 13:30. Programarea lor este astfel: Alexandra va juca pe terenul 6 cu Kristyna Pliskova, în timp ce Sorana va putea fi urmărită pe terenul 11, cu Magdalena Rybarikova.

Tot luni, 2 iulie, vor mai juca Irina Begu meciul 3 pe terenul 14 cu Katie Swan, Mihaela Buzărnescu meciul 4 pe terenul 16 cu Aryna Sabalenka şi Elena Gabriela Ruse meci cu Agnieszka Radwanska. Acesta din urmă nu va începe mai devreme de ora 19:00, iar pentru moment încă nu are un teren rezervat.

Simona Halep, Ana Bogdan şi Monica Niculescu vor evolua marţi, 3 iulie, la fel ca şi Marius Copil. Tradiţional, primul meci pe Arena Centrală va fi disputat de campionul en-titre, Roger Federer, care îl va înfrunta pe Dusan Lajovic cu începere de la ora 15:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici