Simona Halep va juca în această noapte cu Barbora Strycova

Simona Halep, cap de serie numărul 5, va juca meciul cu sportiva din Cehia, marţi spre miercuri, nu mai devreme de ora 00.00. Meciul a fost programat pe terenul 3 de la Indian Wells, după două meciuri de pe tabloul masculin.

7105 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca în această noapte cu Barbora Strycova

Simona Halep va juca în această noapte cu Barbora Strycova (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Jocul din această seară va fi al treilea dintre cele două sportive. Reprezentanta Cehiei, 29 de ani, locul 37 mondial, a câştigat primul meci disputat împotriva Simonei Halep, la Paris, în 2010, în timp ce românca s-a impus în 2014, în primul tur al turneului de la Beijing.

În 2016, Barbora are 12 victorii şi 6 înfrângeri. A disputat finala de la Dubai, pierdută 0-6, 2-6 în faţa italiencei Sara Errani şi optimile de la Australian Open, iar la Indian Wells şi-a egalat cea mai bună performanţă din carieră, una pe care a mai atins-o în 2004.

Câştigătoarea dintre Halep şi Strycova va juca în sferturi, cu învingătoarea din meciul Serena Williams - Kateryna Bondarenko.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici