Simone Tempestini luptă în Suedia pentru o nouă victorie europeană la raliuri

Urmărește
37 afișări
Imaginea articolului Simone Tempestini luptă în Suedia pentru o nouă victorie europeană la raliuri

Simone Tempestini luptă în Suedia pentru o nouă victorie europeană la raliuri

După o primă victorie în Ungaria, o premieră pentru România, Tempestini a absentat la runda din Canare, însă este hotărât să participe la restul etapelor din sezonul 2024 şi să scrie o nouă pagină de istorie pentru motorsportul din ţara noastră.

Alături de copilotul Sergiu Itu pe modelul Skoda Fabia Rally2 Evo, clujeanul va avea o concurenţă masivă în Scandinavia. De la campionii din ultimele două sezoane, Paddon Heyden şi Efren Llarena, şi până la Oliver Solberg, Martin Sesk sau liderul la zi Mathieu Franceschi, lista pretendenţilor la victorie este una impresionantă.

Echipajul de la Napoca Rally Academy vine cu moralul ridicat după victoriile din ultimele două săptămâni de la Raliul Maramureşului şi Raliul Aurksog-Holand din Norvegia.

„Este o provocare importantă pentru noi. Atât eu, cât şi Sergiu, suntem optimişti că vom reprezenta România cu succes în European. Dacă tot începe Europeanul şi la fotbal, sper să fim primii care aducem un loc bun în weekend, apoi echipa naţională să reuşească de asemenea”, a spus Tempestini.

Raliul Suediei va debuta joi seară cu super specială din Bahuaus şi va avea în total 17 probe pe o lungime de 191 de kilometri, tot traseul fiind pe macadam, suprafaţa preferată a echipajului românesc. 

În urmă cu doi ani, Tempestini a terminat pe 4 la finalul sezonului european de raliuri după ce în ultimele două etape nu a putut să mai participe din lipsa bugetului. Până la acel moment, clujeanul ocupa locul 2 şi putea să spere chiar la titlul continental.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici