Simota a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină

Finanţatorul grupării Jiul Petroşani, Alin Simota, a fost suspendat, miercuri, pentru două luni de către Comisia de Disciplină a FRF, şi amendat cu suma de 8.600 de lei ca urmare a injuriilor aduse arbitrilor la partida cu UTA, din etapa a XI-a a Ligii a II-a.

15 afișări
Imaginea articolului Simota a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină

Simota a fost suspendat două luni de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, Simota a mai fost suspendat cinci jocuri şi amendat cu 4.280 de lei, din cauza protestelor la adresa arbitrilor de la partida cu FC Bihor, din etapa a X-a.

Antrenorii Marian Pană şi Florin Bugar au fost sancţionati fiecare cu suspendare pentru un joc şi cu o penalitate financiară de 100 lei pentru că nu au participat la acţiunile de perfecţionare ale Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF.

Clubul Minerul Lupeni a fost sancţionat cu 2.000 lei deoarece nu are un antrenor al cărui contract să fie înregistrat la FRF.

Antrenorul echipei Liberty Oradea, Tibor Selymeş, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 2.140 lei.

Jucătorul Castro Fernandes (Farul Constanţa) a fost suspendat un meci şi amendat cu 700 lei ca urmare a eliminării din partida cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici