Sinescu spune că nu îl deranjează că va fi supervizat de Teja, viitorul antrenor al echipei Petrolul

Antrenorul interimar al formaţiei Petrolul Ploieşti, Valentin Sinescu, a declarat, vineri, că nu îl deranjează faptul că în ultimele patru partide va fi supervizat din tribună de Mihai Teja, tehnician care va prelua conducerea echipei prahovene după încheierea actualei ediţii a Ligii I.

162 afișări
Imaginea articolului Sinescu spune că nu îl deranjează că va fi supervizat de Teja, viitorul antrenor al echipei Petrolul

Sinescu spune că nu îl deranjează că va fi supervizat de Teja, viitorul antrenor al echipei Petrolul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

De altfel, Sinescu a acceptat propunerea conducerii clubului de a fi antrenor secund în staful lui Mihai Teja pentru sezonul următor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Alături de Sinescu, din noul staf vor mai face parte antrenorul de portari Cătălin Grigore, metodistul Marius Dima şi preparatorul fizic Ilie Alexe.

"Am primit o ofertă din partea conducerii de a continua la Petrolul şi am acceptat, nu au contat banii oferiţi. Sunt foarte mândru că voi fi pe banca Petrolului, chiar şi din postura de interimar. Eu cred că adevăratele caractere se văd în criză. Vreau să continui aici, sunt ploieştean, ca să ajung la Petrolul am renunţat la 2.500 euro pe lună la Galaţi. Am mai lucrat cu Mihai Teja şi la Astra, ne înţelegem foarte bine", a explicat Sinescu, antrenor care va sta pe banca de rezerve la meciul pe care Petrolul îl va disputa cu Universitatea Cluj de sâmbătă.

Referitor la această partidă, Sinescu a menţionat că pentru Universitatea Cluj punctele puse în joc pot fi decisive în lupta pentru evitarea retrogradării. "Meciul contra Universităţii se va disputa într-un context ingrat pentru ambele echipe, dar cred că este decisiv pentru clujeni. Cehia jocului cu U Cluj va fi blocarea lui Mengolo şi Nuno Viveiros. Petrolul are un atu în faptul că Mihai Teja cunoaşte bine jucătorii clujeni. Va fi un meci pentru sănătatea financiară a clubului nostru în viitor. Clujenii sunt guvernaţi de disperare, o să fie un turnir sub spectrul adevărului", a precizat tehnicianul.

Valentin Sinescu a fost instalat, marţi, în funcţia de antrenor interimar al formaţiei Petrolul Ploieşti după ce tehnicianul Mircea Rednic şi-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană pentru a prelua echipa Dinamo.

Formaţia Petrolul întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.45, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici