Singura echipă neînvinsă din Europa joacă în campionatul francez

OGC Nice rămâne singura echipă neînvinsă din primele cinci ligi din Europa, graţie victoriei la limită (1-0) în faţa lui Toulouse FC, duminică, pe Allianz Riviera, victorie obţinută prin golul marcat de Terem Moffi.

245 afișări
Imaginea articolului Singura echipă neînvinsă din Europa joacă în campionatul francez

Singura echipă neînvinsă din Europa joacă în campionatul francez

Cele două formaţii s-au neutralizat reciproc pe întreaga durată a primei reprize. Nice a avut cea mai mare parte a posesiei, dar a avut dificultăţi în a trece de prima linie de pressing a celor de la Toulouse.

Vincent Sierro, de la oaspeţi, a fost cel mai aproape de a decshide scorul, dar lovitura sa liberă bine executată a trecut pe lângă stâlpul stâng al lui Marcin Bulka. Abia în minutul 37, gazdele au trimis primul lor şut pe poartă, prin Gaëtan Laborde.

Nice, care a jucat meciul într-un ritm lent, a ridicat viteza după pauză şi, Terem Moffi, care abia a atins mingea în prima repriză, a profitat la maxim de prima sa ocazie a meciului, introducând mingea în poartă, după pasa lui Morgan Sanson.

Golul a relansat ceea ce fusese până atunci un meci letargic. Laborde a avut o jumătate de şansă, dar a şutat pe lângă, înainte ca Jordan Lotomba să fie foarte aproape de a dubla avantajulToulouse a reuşit să-şi creeze şi ea ocazii, dar nu a reuşit să-l învingă pe Marcin Bulka.

Toulouse a avut cea mai mare şansă de a egala când şutul lui Ibrahim Cissoko a fost scos de pe linia porţii de Khéphren Thuram.

Nice a avut la rândul ei o minge scoasă de pe linie în ultimele minute de joc. Şutul lui Evan Guessand l-a învins pe Restes, dar nu şi pe Mikkel Desler. Nice a rezistat şi continuă seria incredibilă de invincibilitate, care s-a întins acum la 16 meciuri.

Echipa lui Farioli nu a mai primit nici măcar un gol de la jumătatea lunii septembrie.

Nice este acum pe locul 2 în Ligue 1, cu 29 de puncte, la un punct în urma campioanei la zi, PSG.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nice,
tolouse,
ligue 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici