Singura jucătoare care îi ameninţă poziţia de lider mondial Simonei Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells

Caroline Wozniacki (Danemarca, 1 WTA), singura jucătoare care îi ameninţă poziţia de lider mondial Simonei Halep la Indian Wells, a început şi ea cu dreptul turneul de categorie Premier Mandatory.

2109 afișări
Imaginea articolului Singura jucătoare care îi ameninţă poziţia de lider mondial Simonei Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells

Singura jucătoare care îi ameninţă poziţia de lider mondial Simonei Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells

Caroline Wozniacki a învins-o duminică dimineaţă cu 6-4, 6-1 pe Lara Arruabarrena din Spania, ocupanta locului 80 mondial. Wozniacki a stat pe teren o oră şi 29 de minute, făcând un meci extrem de solid. Nordica nu şi-a cedat serviciul şi a expediat 6 aşi, astfel că debutul ei la Indian Wells a fost ca un antrenament cu public.

Wozniacki trebuie să ajungă în sferturi pentru a-şi apăra punctele adunate anul trecut în California, însă va trebui să reuşească mult mai mult dacă vrea să o detroneze pe Halep. Jucătoarea din Danemarca va face rocada cu Simona numai dacă va câştiga titlul. Wozniacki şi Halep se pot întâlni doar în finala de la Indian Wells.

Până atunci, Caroline Wozniacki se va lupta pentru un loc în optimi cu Aliaksandra Sasnovic (Belarus, 49 WTA), iar Simona Halep o va întâlni pe Caroline Dolehide (SUA, 165 WTA). Întrucât se află în jumătatea superioară de tablou, Simona va evolua mai repede, în noaptea de duminică spre luni, pe când Caroline va intra pe teren în ziua următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici