Sinner a fost votat jucătorul preferat al fanilor ATP 2023, devansându-i pe Djokovic şi Alcaraz

Jannik Sinner este jucătorul de simplu favorit al fanilor ATP 2023, după ce a obţinut un număr de voturi mai mare decât primii 25 de jucători de simplu aflaţi în cursă pentru acest premiu.

65 afișări
Imaginea articolului Sinner a fost votat jucătorul preferat al fanilor ATP 2023, devansându-i pe Djokovic şi Alcaraz

Sinner a fost votat jucătorul preferat al fanilor ATP 2023, devansându-i pe Djokovic şi Alcaraz

Premiul ATP votat de fani vine după cel mai bun sezon din cariera lui Sinner, în care acesta a atins cea mai bună clasare din carieră pe locul 4 mondial (cea mai bună clasare a unui italian) şi a fost membru cu contribuţii decisive în victoria Italiei în Cupa Davis de la Malaga - primul titlu al ţării la cea mai veche competiţie pe echipe de tenis din ultimii 47 de ani.

După multe dezamăgiri şi ratări la limită, Sinner şi-a adjudecat în cele din urmă primul său titlu Masters 1000 în sezonul trecut, la Openul Canadei. Printre alte premiere, el a atins pentru prima dată o semifinală de Grand Slam la Wimbledon şi, după o victorie mult aşteptată în faţa lui Daniil Medvedev, l-a învins de două ori în finale ATP 500.

Sinner a devenit un erou naţional la Cupa Davis luna trecută, unde a întrerupt seria de 12 ani de victorii a lui Novak Djokovic în competiţie, când l-a învins în semifinala de simplu, salvând trei mingi de meci succesive în drumul spre victoria surpriză. O zi mai târziu, el a contribuit la câştigarea primului titlu al Italiei în această competiţie din 1976, învingând Australia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici