Site-ul FC Steaua: Domnul Becali a vrut să verifice reacţiile "prietenilor" din lumea fotbalului

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat că a mituit, în urmă cu câţiva ani, un arbitru "cu scorul de a verifica reacţiile «pritenilor» din lumea fotbalului şi a tratat acest episod ca pe o glumă", se arată într-o precizare postată, marţi, pe site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

36 afișări
Imaginea articolului Site-ul FC Steaua: Domnul Becali a vrut să verifice reacţiile "prietenilor" din lumea fotbalului

Site-ul FC Steaua: Domnul Becali a vrut să verifice reacţiile "prietenilor" din lumea fotbalului

"FC Steaua Bucuresti face câteva precizări cu privire la declaraţiile domnului George Becali, care a spus, în cadrul emisiunii TV Fanatik Show, de la Telesport, că, în urmă cu câţiva ani, a plătit un arbitru pentru a favoriza Steaua într-o partidă. În mijlocul tuturor discuţiilor şi valurilor de contestări la adresa echipei, domnul Becali a făcut aceste
declaraţii cu scopul de a verifica reacţiile «prietenilor» din lumea fotbalului şi a tratat acest episod ca pe o glumă. De altfel, domnia sa a revenit, în cursul zilei de marţi, cu următoarea declaraţie: «O să spun că am glumit atunci când am zis că am dat bani la arbitri»", se arată pe www.steauafc.com.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni Fanatik Show, de la Telesport, că, în urmă cu 7 ani, la un meci cu FC Braşov, a dat bani unui arbitru pentru ca echipa sa să fie "arbitrată corect". "Am dat o dată la un arbitru, când am intrat în fotbal, ca să fiu arbitrat corect, 10 mii. Nu vă spun cine că şi aşa astăzi mi-a venit hârtie cu neînceperea urmăririi penale. Când am fost la Braşov, ne-a furat de ne-a rupt. Şi l-am întrebat pe ăla care a fost intermediarul şi a spus că i-au dat ăia mai mult. Şi i-am dat telefon şi i-am cerut banii înapoi. Tot aşa, acum 7-8 ani, i-am dat la un jucător ca să nu-şi apere şansele corect. Că nu are ce să-mi facă mie DNA-ul pentru că mi-a venit astăzi neîncepere urmăririi penale. Doar nu o să înceapă acum o altă anchetă. Că pot să spun că am glumit dacă e, dar v-am promis că vă spun nişte lucruri reale. Mă, şi a dat ăla un şut de la 40 de metri, a dat o ghiulea. Jucam cu Astra Ploieşti, a dat gol. Şi atunci am zis în viaţa mea nu mai îmi trebuie arbitru, eu joc corect", a spus Becali.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că fapta de a oferi bani unui arbitru şi unui jucător al unei echipe adverse de către finanţatorul stelist Gigi Becali nu se prescrie în plan sportiv şi cazul va fi sesizat Comisiei de Disciplină a FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici