Site-ul Fiorentinei: Absenţa lui Mutu din partida cu Inter a fost ca o precauţie

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat că absenţa atacantului Adrian Mutu din partida de miercuri, împotriva formaţiei Inter Milano (0-0), a fost ca o precauţie după accidentarea suferită de internaţionalul român la finele partidei de duminică din Serie A, contra echipei Palermo.

152 afișări
Imaginea articolului Site-ul Fiorentinei: Absenţa lui Mutu din partida cu Inter a fost ca o precauţie

Site-ul Fiorentinei: Absenţa lui Mutu din partida cu Inter a fost ca o precauţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Adrian Mutu nu a fost folosit în partida de miercuri din cauza unei leziuni suferită la rotulă la finalul meciului de duminica trecută cu Palermo. În ciuda îmbunătăţirilor evidenţiate după tratamentul efectuat în această săptămână, după o ultimă testare pe teren s-a obseravat că dureri persistă astfel că s-a ajuns la această pauză de precauţie", scrie site-ul clubului din Florenţa.

De asemenea, cotidianul Il Giornale din Toscana a precizat că deoarece staff-ul medical al echipei Fiorentina a decis că pentru moment atacantul român nu are nevoie de o intervenţie medicală la genunchi, Mutu va face tot mai des asemenea pauze: "Scenariu se schimbă acum când Mutu va fi nevoit să se oprească mai des, pentru asemenea pauze de precauţie. La acest lucru trebuie să se gândească în următoarele două trei zile doctorii clubului Fiorentina, Prandelli, staff-ul tehnic, şi, bineînţeles, protagonistul acestui caz, Adrian Mutu. Nu este imposibil, de fapt, ca decizia de a-l trimite pe Mutu să facă o artroscopie să fie luată înainte de Crăciun".

Grupa AC Fiorentina a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, pe teren propiu, miercuri seara, în faţa echipei Internazionale Milano, joc contând pentru runda a IX-a din Serie A

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici