Site-ul WTA: Simona Halep a făcut una dintre cele mai tari declaraţii ale anului

Simona Halep primeşte aprecieri şi atunci când nu joacă. Sportiva noastră a fost în centrul atenţiei pe site-ul WTA, cu o declaraţie făcută în timpul turneului de Mare Şlem de la Australian Open.

12456 afișări
Imaginea articolului Site-ul WTA: Simona Halep a făcut una dintre cele mai tari declaraţii ale anului

Halep a fost marcată de incediile care au mistuit pădurile din Australia şi a decis să acorde o sumă de bani la finalul competiţiei. Asta a şi făcut. Pentru fiecare moment în care l-a enervat pe antrenorul Darren Cahill, românca a donat 200 de dolari.

WTA a decis că declaraţia Simonei e printre cele mai tari ale anului.

„Ei bine, ştiţi că iubesc Australia, dar de asemenea, ştiţi că nu reuşesc prea mulţi aşi. Promisiunea mea este ca, de fiecare dată când îl voi supăra pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, voi dona 200 de dolari. În acest fel vreau să strâng mai mulţi bani (n.r.: pentru victimele incendiilor)”, spunea Simon Halep la Australian Open.

Circuitul WTA a fost oprit din cauza coronavirusului. Prima competiţie care figurează în calendar este cea de la Stuttgart, din perioada 20-26 aprilie.

Simona Halep şi-a anunţat prezenţa la competiţia din Germania, dar rămâne de văzut cum va evolua răspândirea coronavirusului. Sunt şanse ca şi aceasta să se amâne, aşa cum s-a întâmplat cu Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota şi partidele din Fed Cup.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
wta,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici