Skibbe: A fost un singur gol tot meciul şi acela din ofsaid

Tehnicianul Michael Skibbe a declarat, miercuri seară, după meciul pierdut de Galatasaray, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Steaua, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, că unicul gol al partidei a fost marcat din ofsaid, informează cotidianul turc Fanatik.

21 afișări
Imaginea articolului Skibbe: A fost un singur gol tot meciul şi acela din ofsaid

Skibbe: A fost un singur gol tot meciul şi acela din ofsaid (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un singur gol tot meciul şi acela din ofsaid. La partide atât de importante în mod normal nu ar trebui ca greşelile arbitrilor să influenţeze rezultatul. Însă greşelile de astăzi (n.r. - miercuri) şi cele de la meciul tur ne-au lăsat în afara Ligii Campionilor. Din păcate, rezultatul meciului a fost decis de un gol din ofsaid", a spus Skibbe.

Michael Skibbe a precizat că centralul Matteo Simone Trefoloni a avut probleme în ceea ce priveşte luarea deciziilor. "Şi arbitrii asistenţi au avut probleme. În plus, copiii de mingi nu au fost coordonaţi bine, au dat baloanele târziu. Nu a fost o seară bună pentru arbitrul italian", a adăugat Skibbe.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Campionilor pentru a treia oară consecutiv, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia turcă Galatasaray Istanbul, în manşa secundă a turului trei preliminar, printr-un gol înscris de Bănel Nicoliţă, în minutul 57. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, la ora 19.00, la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici