Skibbe: Consider că suntem pregătiţi pentru meciul cu Steaua

Tehnicianul Michael Skibbe a declarat, joi seară, după meciul amical cu Bursaspor, scor 0-0, că echipa Galatasaray este pregătită pentru întâlnirea cu Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informează ajansspor.com.

22 afișări
Imaginea articolului Skibbe: Consider că suntem pregătiţi pentru meciul cu Steaua

Skibbe: Consider că suntem pregătiţi pentru meciul cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu sunt prea mulţumit de primele 20 de minute ale meciului cu Bursaspor, când le-am permis adversarilor să vină pe flancuri. Însă apoi am preluat controlul. Am avut ocazii, dar nu le-am putut valorifica. Aceasta pare să fie acum cea mai mare problemă a noastră. Am văzut că atât Ayhan, cât şi Arda şi Nonda au avut ocazii, atunci când mingea a ajuns la ei. Avem nevoie de achiziţii. Avem nevoie şi de Lincoln. Eu nu pot să comentez în legătură cu accidentarea lui Umit Karan, pentru că nu am informaţii clare. Astăzi nu am fost mulţumit de Hasan Şaş. Avem nevoie de un Hasan care să se concentreze mai mult asupra jocului nostru, care să discute mai puţin cu cei din jur şi cu arbitrul şi care să-şi arate energia în teren. Consider că suntem pregătiţi pentru meciul cu Steaua", a spus Skibbe.

Potrivit cotidianului Fanatik, Galatasaray a înscris doar patru goluri şi nu a obţinut nicio victorie în ultimele şase meciuri amicale din această vară.

La meciul de joi, din lotul echipei Galatasaray a lipsit portughezul Fernando Meira, care este răcit.

Poarta formaţiei din Istanbul a fost apărată în prima repriză de Aykut Ercetin, care a impresionat prin evoluţia sa. În repriza a doua, Aykut a fost schimbat cu Morgan de Sanctis, debutant la Galatasaray. Potrivit Fanatik, De Sanctis, care a fost adăugat pe lista pentru UEFA a clubului Galatasaray, a comis două erori importante şi nu a părut foarte bine pregătit pentru competiţie.

Înainte de începerea meciului Bursaspor-Galatasaray, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Hasan Dogan, preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, decedat în această vară. Hasan Şaş nu a respectat momentul de reculegere, fiind surprins de camerele de luat vederi râzând în hohote.

"Leul doarme", a titrat cotidianul Milliyet, care notează că Galatasaray a fost ineficientă în faţa formaţiei Bursaspor. "Nu a luat notă de trecere înainte de testul cu Steaua", scrie Milliyet.

"Acelaşi refren" este titlul unui articol din jurnalul Sabah, care subliniază, de asemenea, ineficienţa echipei Galatasaray în meciurile de pregătire.

Echipa Galatasaray va întâlni formaţia Steaua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Prima manşă a acestei întâlniri este programată, în data de 13 august, pe stadionul "Ali Sami Yen" din Istanbul. Returul va avea loc la 27 august, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici