Soarta calificării României la turneul final al Bilie Jean King Cup a fost amânată pe duminică

Partida decisivă de dublu Slovenia – România, din barajul pentru calificarea la turneul final al Bilie Jean King Cup, dintre perechile alcătuite din Irina Bara şi Monica Niculescu, pentru România şi Kaja Juvan şi Tamara Zidansek, pentru Slovenia, a fost amânat pe duminică din cauza ploii.

493 afișări
Imaginea articolului Soarta calificării României la turneul final al Bilie Jean King Cup a fost amânată pe duminică

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Tenis

Ajunsă la scorul de 2-2, după ce România a condus cu 2-0 la capătul primei zile, confruntarea urmează a fi decisă în meciul de dublu.

Partida a început la ora 17.55 însă a fost întreruptă din cauza ploii, la scorul de 3-3, în primul set, după 36 de minute de joc.

Monica Niculescu şi Irina Bara au început cu un break, pe care însă nu l-au confirmat în game-ul doi, Zidansek şi Juvan, reuşind să facă rebreak-ul. În game-ul 3, România a avut două mingi de break, nefructificate, astfel că scorul a ajuns la 3-3, ambele perechi fructificând avantajul serviciului.

La 3-3, arbitrul a decis întreruperea jocului şi amânarea în primă fază cu 30 de minute

Deoarece ploaia nu a încetat, oficialii au decis amânarea meciului decisiv pentru duminică, de la ora 11.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici