Şoc în tenis! Vlad Cornea a renunţat la Marius Vecerdea şi a plecat doar cu iubita în Australia: ea este antrenor şi manager!

Calificat în turul secund la Australian Open fără antrenor, dar cu iubita alături.

3024 afișări
Imaginea articolului Şoc în tenis! Vlad Cornea a renunţat la Marius Vecerdea şi a plecat doar cu iubita în Australia: ea este antrenor şi manager!

FOTO: Facebook Victor Cornea

Jucătorul de tenis sibian Victor Vlad Cornea s-a calificat în turul secund în proba de dublu de la Australian Open, primul turneu de tenis de Mare Şlem, fără a avea un antrenor. În mod normal, Cornea ar fi trebuit să fie însoţit de un tehnician la Antipozi.

Doar că, după 18 ani de colaborare, Marius Vecerdea şi Victor Cornea au întrerupt momentan legătura. Tenismenul sibian nu mai este însoţit la turnee nici de antrenor, nici de vreun preparator fizic sau fizioterapeut, ci doar de Andreea Bălan, iubita sa, care este cu 10 ani mai în vârstă decât el.

„Nu sunt în Australia pentru că este prea departe şi nu era sigură participarea. În plus, antrenor şi manager îi este Andrea Bălan”, ne-a declarat azi, râzând, Marius Vecerdea, cel care i-a pus racheta în mână nu doar lui Cornea, ci şi preşedintelui Klaus Iohannis, al cărui fin este.

„Sunt mulţi jucători de dublu din Top 100 fără un antrenor. În fapt, sunt mulţi dublişti care au peste 35 de ani şi au destulă experienţă”, a adăugat Marius Vecerdea pentru Mediafax.

Cornea are vârsta de 30 de ani. Potrivit site-ului oficial al ATP, ardeleanul este pe locul 69 mondial la dublu, fiind cea mai bună rachetă a României.

În presa din Sibiu, Vecerdea l-a dojenit pe Cornea pentru alegerile făcute în carieră (AICI, detalii).

„Fără el, n-aş putea rezista”

Despre începuturile colaborării cu Vecerea, Cornea declara în 2016. „S-a întâmplat la 12 ani, când dânsul a decis să vândă tot în SUA şi revină în România. Tot de atunci am început să merg în SUA.

Închiriam o locaţie, alături de mai mulţi sportivi, şi jucam tenis. Am acasă 80-90 de medalii! Antrenorul Vecerdea, care a lucrat cu Farrukh Dustov şi cu Elena Dementieva, m-a ajutat mult, el susţine tot ceea ce fac. Altfel, n-aş putea rezista.

Mă antrenez gratis cu dânsul, fac recuperare gratis în Sibiu”.

AICI, primul interviu acordat de Cornea.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici