Sondaj sport.ro: Dan Petrescu - cel mai bun antrenor, Dorin Goian - cel mai bun fotbalist

Dan Petrescu a fost votat cel mai bun antrenor, în timp ce Dorin Goian a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Liga I, în cadrul unui sondaj realizat de site-ul www.sport.ro, la care au participat aproape 300.000 de vizitatori.

344 afișări
Imaginea articolului Sondaj sport.ro: Dan Petrescu - cel mai bun antrenor, Dorin Goian - cel mai bun fotbalist

Dorin Goian - cel mai bun fotbalist (Imagine: Mediafax Foto)

125.959 de vizitatori au participat la sondajul lansat pentru a alege antrenorul anului în România, iar 138.574 de vizitatori şi-au exprimat opţiunea privind cel mai bun fotbalist din Liga I.

Astfel, Dan Petrescu a fost desemnat, cu 55.21 % din voturi (69.540 de voturi), antrenorul anului. Echipa antrenată de acesta, Unirea Urziceni, a strâns 34 de puncte în 17 etape, cu un punct mai puţin decât liderul Dinamo Bucureşti.

"Pe mine mă interesează să câştig un trofeu cu echipa pe care o antrenez, iar acest titlu mă onorează şi mă face să fiu mai ambiţios la anul. Nu am muncit degeaba un an, nu m-am zbătut, n-am pierdut fire de păr şi n-am albit degeaba, e ceva extraordinar şi nu mă aşteptam să am un an aşa de bun", a declarat Dan Petrescu.

Cel de-al doilea clasat în topul preferinţelor vizitatorilor a fost Gigi Becali, şeful Stelei fiind votat de 21.77% din vizitatori. Locul al treilea în topul antrenorilor din România este ocupat de Mircea Rednic, votat de 12.38% din vizitatori.

De asemenea, Dorin Goian a fost votat de circa 75.000 de vizitatori, fiind declarat cel mai bun fotbalist din Liga I. Stelistul Dorin Goian a primit 53% din voturile vizitatorilor www.sport.ro, la aproape 50.000 de voturi distanţă faţă de următorul clasat, Bogdan Lobonţ (19% din voturi).

Goian este golgheterul Stelei în acest moment în Europa, cu opt reuşite. A jucat în cele trei sezoane consecutive de Champions League pentru Steaua, iar în acest an a înscris pe teren propriu cu Lyon.

Pe locul al treilea în clasament se situează stelistul Mirel Rădoi, care a obţinut 15% din voturi (21.177 votanţi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici