Sorana Cârstea a câştigat duelul 100% românesc de la Montreal. Meciul de gală din turul al doilea

Monica Niculescu a început cu dreptul duelul românesc din primul tur de la Rogers Cup (Montreal). A realizat break-ul încă din primul game al meciului. Sportivele au mers împreună până la 3-3, când Monica s-a desprins şi a câştigat primul set cu 6-3, după doar 33 de minute.

2036 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea a câştigat duelul 100% românesc de la Montreal. Meciul de gală din turul al doilea

Sorana Cârstea a câştigat duelul 100% românesc de la Montreal. Meciul de gală din turul al doilea

În setul secund cele două românce au ajuns din nou la egalitate de 3-3, însă de data aceasta câştigătoare a ieşit Sorana. Numărul 54 WTA a început să fie mai agresivă, a luat mingea mai repede şi a făcut pasul în teren, apoi  a încheiat setul al doilea pe propriul serviciu, scor 6-4, iar partida a mers în decisiv.

Acolo, jucătoarea din Târgovişte a luat rapid un avans de două break-uri şi, chiar dacă Monica a recuperat din diferenţă, Sorana a reuşit să închidă partida cu un game la zero pe propriul serviciu, scor 3-6, 6-4, 6-4, după două ore şi 13 minute de joc.

Învingătoarea în duelul 100% românesc, Cîrstea se pregăteşte, acum,  pentru confruntarea cu o finalistă a competiţiei, americanca Venus Williams. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici