Sorana Cârstea, în semifinale la Atena

Jucătoarea de tenis Sorana-Mihaela Cârstea, cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinalele turneului challenger de la Atena, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

82 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea, în semifinale la Atena

Sorana Cârstea, în semifinale la Atena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cârstea a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-3, pe sportiva estoniană Maret Ani, a şaptea favorită.

Românca o va întâlni în semifinale pe Kirsten Flipkens, din Belgia.

La turneul challenger de la Sarajevo, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 6, a acces în semifinale, după ce a trecut în sferturi, cu scorul de 6-2, 6-2, de Polona Hercog (Slovenia), a treia favorită.

În semifinale, Dulgheru va juca împotriva sportivei slovace Klaudia Boczova, cap de serie numărul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici