Sorana Cîrstea, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Mallorca

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, ocupanta locului 97 în clasamentul WTA, a pierdut, scor 3-6, 3-6, meciul disputat împotriva Jelenei Jankovic (Serbia, 25 WTA), în sferturile de finală ale turneului de la Mallorca (Spania), dotat cu premii totale în valoare de 226,750 de dolari.

380 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Mallorca

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Mallorca (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Partida dintre cele două jucătoare a durat o oră şi 19 minute. Jelena Jankovic a părut stăpână pe jocul său încă de la început, nelăsându-i aproape nicio şansă Soranei Cîrstea. În primul set, ocupanta locului 25 în clasamentul WTA a făcut break-ul repede, în game-ul trei al partidei, iar până în ultimul game al setului, niciuna dintre jucătoare nu a mai făcut paşi greşiţi. La 5-3 pentru Jankovic, Sorana a servit, dar Jankovic a câştigat contra serviciului şi şi-a trecut în cont setul de debut, scor 6-3.

Actul secund a debutat sub aceleaşi coordonate, iar Jelena Jankovic a condus, scor 3-0. La acest scor a început o serie de break-uri. Şi de o parte şi de cealaltă. Soarana redus din diferenţă ajungând până la 3-2 în favoarea jucătoarei din Serbia, dar Jankovic a reuşit un alt break. Imediat, Sorana a reuşit, la rândul său, să câştige pe seriviciul adversarei, dar sârboaica a revenit în game-ul următor. La 5-3, Jankovic a servit cu succes pentru câştigarea setului şi a partidei, scor 6-3.

În semifinalele turneului de la Mallorca, Jelena Jankovic o va întâlni pe Anastasija Sevastova din Letonia, locul 82 în clasamentul WTA. Aceasta a învins-o în sferturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, pe Mariana Duque-Marino din Columbia, ocupanta locului 79 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici