Sorana Cîrstea favorită în confruntarea din turul secund la US Open, miercuri seara

Sorana Cîrstea joacă miercuri seara în turul secund al ultimului Grand Slam al anului, US Open, urmând să întâlnească pe terenul 5 pe rusoaica Anna Kalinskaya (89 WTA), cel mai devreme de la ora 21.30.

343 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea favorită în confruntarea din turul secund la US Open, miercuri seara

Cele două sportive şi-au împărţit până acum victoriile, câte una de fiecare parte.

Kalinskaya a câştigat în 2020, la Cincinatti, cu 7-5, 6-4, în turneul de calificare, Cîrstea fiind atunci favorită.

Românca şi-a luat revanşa în 2022, la Indian Wells, cu un prim set pierdut cu 5-7 şi altele două în care a cedat un singur game (6-1, 6-0), în şaisprezecimile turneului.

Kalinskaya vine după o pauză lungă, de peste 3 luni, ultima ei prezenţă în circuit fiind în sezonul de zgură, la Roma, unde a abandonat înainte de meciul cu Rybakina, din turul 3.

În primul tur la US Open, rusoaica a trecut de sportiva cehă Katerina Siniakova (49 WTA).

Sorana Cîrstea a început mai greu sezonul de hard din America de Nord, fiind eliminată în turul 2 la Washington Montreal şi Cincinnati.

Tot în turul doi s-a calificat surprinzător şi Patricia Ţig, care va juca joi seara, cu americanca Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici