Sorana Cîrstea îi provoacă a cincea înfrângere consecutivă Sofiei Kenin, la Dubai

  • Sofia Kenin a părăsit al cincilea turneu consecutiv în primul tur, pierzând duminică în faţa Soranei Cîrstea, în runda inaugurală a turneul de tenis feminin de la Dubai.
  • Românca s-a impus într-o oră şi 46 de minute, cu 6-3, 7-6 (2).
  • Ea s-a confruntat cu o singură minge de break, în setul al doilea.
536 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea îi provoacă a cincea înfrângere consecutivă Sofiei Kenin, la Dubai

Sorana Cîrstea îi provoacă a cincea înfrângere consecutivă Sofiei Kenin, la Dubai

Cîrstea a jucat bine din spatele liniei de fund, unde a rezistat de fiecare dată o minge în plus, provocându-şi adversara la greşeli neforţate. Ea a cedat un singur break, când Kenin a egala la 5-5, în setul secund. Apoi, americanca a trebuit să contracareze la rândul ei alte mingi de break pentru a face 6-5.

Cîrstea avea să facă 6-6, iar în tie-break, românca a dominiat cu câteva lovituri incisive.

Sorana Cîrstea va întâlni în turul secund pe câştigătorea meciului dintre Kudermetova şi Yastremska. Prezenţa în turul secund îi aduce un permiu de 20.650 dolari şi 65 de puncte WTA.

Într-un evemtual tur 3, Cîrstea ar putea să o întâlnească pe favorita numărul doi, Aryna Sabalenka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici