Sorana Cîrstea: Nu am avut mari aşteptări de la acest turneu. Mereu am jucat slab la Miami

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Angelique Kerber, că nu a avut mari aşteptări de la acest turneu, deoarece nu a avut niciodată rezultate prea bune la Miami.

293 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea: Nu am avut mari aşteptări de la acest turneu. Mereu am jucat slab la Miami

Sorana Cîrstea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Astăzi am făcut un meci destul de solid de la început şi până la sfârşit. Am încercat să pun în aplicare planul pe care l-a făcut antrenorul meu şi m-am gândit tot timpul că dacă muncesc voi reuşi. Ca să fiu sinceră, nu aveam mari aşteptări de la acest turneu, deoarece niciodată nu am jucat prea bine la Miami. Dar prin muncă am reuşit să înving o jucătoare importantă. Când munceşti din greu şi vezi că rezultatele încep să apară torul este foarte frumos. Astfel de victorii te motivează pentru viitor. Te fac să munceşti în continuare. Iubesc acest sport şi îmi plac astfel de momente", a spus Cîrstea, informează site-ul wtatennis.com.

Sorana Cîrstea s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 4,2 milioane de dolari. Cîrstea a învins-o, în turul trei, cu scorul de 6-4, 6-0, după 58 de minute, pe Angelique Kerber (Germania), a şasea favorită a competiţiei şi poziţia a şasea în ierarhia mondială.

În optimile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Jelena Jankovici (Serbia), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, care a trecut, cu scorul de 7-6 (9/7), 6-4, de Nadia Petrova (Rusia), a 11-a favorită a competiţiei şi poziţia 12 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în optimi de finală la Miami, Cîrstea va primi 140 de puncte WTA şi un cec în valoare de 47.575 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici